Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën

Zakelijke klanten

Mijnled.nl heeft achter de webshop voor zakelijke klanten een speciaal portaal, waar tegen groothandelsprijzen kan worden ingekocht. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de zakelijke klant zich eerst aanmelden bij Mijnled.nl als zakelijke partner. Wanneer het account actief gemaakt wordt, kan direct ingekocht worden bij Mijnled.nl tegen zéér scherpe prijzen. In dit kader treedt mijnled.nl op als een LED groothandel.

 

Daarnaast kan MijnLed.nl zakelijke klanten een offerte op maat bieden. Doordat er vaak grotere hoeveelheden in één keer afgenomen wordt, zijn de prijzen die wij de klant geven vaak erg laag. Daarnaast bieden wij zakelijke klanten een garantie van minimaal drie jaar, welke kan worden uitgebreid naar vijf jaar garantie. Indien er geïnventariseerd moet worden, kunt u ons ook altijd inschakelen. MijnLed heeft nauwe samenwerkingsverbanden waardoor wij snel en eenvoudig met een adviseur en een technische medewerker langs kunnen komen.

 

Ook zijn er fiscaal voordelen indien u LED voor uw onderneming aanschaft. Over deze fiscale voordelen kunnen wij zakelijke klanten informeren indien hier vraag naar is. Via ons contactformulier kan er informatie worden opgevraagd, waarna binnen 12 uur een response gegeven wordt.

 

Wat daarnaast wellicht het grootste voordeel is voor onze zakelijke klanten, is dat het bij ons mogelijk is om LED lampen te leasen!. Door middel van de flinke besparing, kan ik vele gevallen de kosten voor de lease betaald worden. Dit is in de LED markt uniek. De lease kan bij bedrijven in een termijn van vijf jaar. Bij overheidinstellingen is dit zelfs tien jaar. Voordat MijnLed.nl met een zakelijke klant een lease contract aan gaat, kijkt Mijnled.nl eerst naar de partner. Hierbij heeft MijnLed.nl het recht om een zakelijke klant voor het leasen af te wijzen.

Vul de gegevens hieronder in om zakelijk bij mijnled.nl te bestellen