Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën

Winkels

In winkels zijn vaak verschillende soorten verlichting te vinden. Van AR111 lampen tot Tracklights. In elke winkel hoort een andere soort lamp, die wij van MijnLed.nl graag aan winkels leveren.

 

MijnLed.nl heeft een grote kennis en een gespecialiseerd team van Verbatim achter zich staan, waardoor wij advies op maat kunnen geven. In winkels voor kleding hangen bijvoorbeeld vaak mooie halogeenlampen die redelijk snel kapot gaan. Deze gaan snel kapot omdat ze niet lang mee kunnen gaan, maar ook door een klein tikje tegen de lamp aan. Hier hebben wij een duurzame lamp voor, bijvoorbeeld de AR111. Wij hebben lampen om te verlichten en om uit te lichten. Op een kledingrek raden wij een AR111 lamp aan met een hogere stralingshoek (45 graden), maar op paspoppen raden wij een lagere stralingshoek aan (25 graden). Wij hebben naast deze kleine tip nog veel meer inzichten.

 

Voor een drogisterij hebben wij bijvoorbeeld geweldige tracklights. Vaak beschikken drogisterijen al over deze soort lampen, alleen dan niet in de LED variant. Tracklights zijn veel energie nodig, waardoor hier vaak grote kosten aan zijn verbonden. Door middel van LED kunnen bedrijven hier fors op besparen.

 

Ook voor winkels geldt een kans om te leasen. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op info@mijnled.nl of op 085 303 35 47.