Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën

Scholen

Binnen scholen hangen vaak grote lichtbakken met een T8 lichtbuis. Deze lichtbuis is vaak geen LED verlichting, omdat LED vaak te duur is. Daar heeft MijnLed.nl een zeer interessante oplossing voor!

 

MijnLed.nl heeft een aantal goede samenwerkingsverbanden met een aantal partijen. Door deze contracten kunnen wij er voor zorgen dat scholen bij ons LED lampen kunnen leasen. Onze T8 lampen gaan tussen de 40.000 en 50.000 uur mee, dit is veel vaker dan een normale lamp. Daarnaast besparen de T8 lampen die wij aanbieden, een hoop op de energierekening. Kortom, het bespaart op verschillende aspecten veel. Echter zijn T8 LED lampen een stuk duurder. Daarom bieden wij een lease service aan, waardoor wij alle zorgen van scholen uit handen nemen.

 

Wij kunnen scholen (vaak meerdere scholen in één keer) een contract aanbieden, waarbij de leasekosten gefinancierd kunnen worden door de besparing. Hierdoor hebben scholen een flink aantal lagere kosten. Omdat scholen in vele gevallen een overheidsinstelling zijn, kunnen wij een leasetermijn van tien jaren aanbieden. Ondertussen onderhouden wij van MijnLed.nl de lampen, zodat de scholen er geen omkijken naar hebben.

 

Op onze T8 buizen zit een standaard garantie van drie jaar. Tijdens de inventarisatie gaan wij kijken hoelang de lampen per dag in scholen branden. Als de uitkomst positief is, kunnen wij de garantie uitbreiden tot 5 jaar.

 

Bij interesse kan contact op worden genomen met onze klantenservice. Deze is te bereiken op 085 303 35 47 of op info@mijnled.nl.