Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën

Kantoor

Op het kantoor wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van LED verlichting. LED gaat namelijk erg lang mee en geeft een mooie kleur af. De overheid beveelt nu de kleur 4000K aan, voorheen was dit altijd 3000K. Doordat de kleur met 1000K naar boven gaat, zijn mensen een stuk productiever en worden werknemers minder snel depressief.


Daarnaast zijn er fiscaal gezien grote voordelen indien een bedrijf over stapt op LED verlichting. MijnLed.nl heeft kennis hoe dit in elkaar zit en helpt ondernemingen hier graag mee. Naast dat het fiscaal aantrekkelijk is, is het ook zeker aantrekkelijk op de energierekening. De energiekosten zullen maandelijks een stuk lager uitpakken dan voorheen.

 

Indien een bedrijf geïnteresseerd is, kunnen zij dit aan MijnLed.nl melden. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met het bedrijf waar MijnLed kosteloos een inventarisatie doet. Tijdens de inventarisatie wordt gekeken hoeveel er bespaard kan worden op energiekosten en wordt er gekeken hoeveel lampen er nodig zijn. Hiervoor komt er een vertegenwoordiger samen met een personeelslid van onze technische dienst. Er zal direct een offerte uitgereikt kunnen worden indien gewenst.

 

Waar MijnLed.nl zich nog meer op onderscheidt, is de manier van handelen. Naast dat wij lampen verkopen, leasen wij ook LED lampen. Indien een bedrijf geïnteresseerd is in het leasen van verlichting, dan zijn ze bij ons aan het goede adres! Mijnled.nl probeert een slim plan op te zetten, zodat vanuit de besparing de lampen gefinancierd kunnen worden.

 

De lampen die MijnLed.nl levert, voldoen altijd aan de wettelijke voorschriften voor verlichting. Onder het menu kopje zakelijk staan een aantal lampen die wij aan bieden. Voor meer aanbod of vragen zijn wij bereikbaar op info@mijnled.nl