Mijnled voorziet DA Fredriek in Hellendoorn


De DA drogisterij in Hellendoorn begint het jaar 2017 goed door 15 led panelen te bestellen bij mijnled.nl. Deze led panelen geven mooi daglicht, waardoor producten mooier worden belicht. 

De totale reductie van de wattages in euro's uitgedrukt is circa €1.500 euro op jaarbasis. Dit komt doordat led panelen veel minder wattages verbruiken dan 2 tl buizen. Daarnaast kon in deze DA winkel het aantal armaturen met 30% gereduceerd worden. De terugverdientijd voor deze panelen is dus erg kort. Daarnaast gaan de panelen ook een stuk langer mee dan niet led tl buizen, welke eerder in de winkel hingen. Omdat wij zeker zijn van onze producten, worden de led panelen geleverd met 5 jaar garantie. Mocht er toch onverwacht 1 paneel kapot gaan, dan garandeert mijnled.nl binnen 48 uur een nieuw paneel.

Wij zijn erg blij dat de DA tevreden is met de door ons geleverde led producten. Wij zijn trots dat onze producten, in zo'n mooie drogisterij als DA Fredriek in Hellendoorn, hangen. Via de DA hebben wij ook aan een tweede winkel led panelen mogen leveren. Meer informatie hierover volgt later op onze blog. Wij willen de DA erg veel plezier wensen met hun aankoop. Hieronder is een kleine sfeerimpressie te zien.